A Ventil épületgépészeti berendezéseket és szereléstechnikai készülékeket magában foglaló széles kínálata egy, a témában járatos egyén számára ismerősen hangozhat. De a Ventil nemcsak az avatott szakik egyik legkedvesebb üzlete, hanem a témában még tapasztalattal nem rendelkező, járatlanabb érdeklődők számára is sok meglepetést tartogat. A Ventil nem kizárólag a vásárlói élmény tekintetében ideális partner a választásban. Épületgépészeti berendezések, felszerelések és tartozékok tekintetében a ventil épületgépészet – gázkazán áruház az ország egyik legszélesebb és legteljesebb kínálatát rakja le a vásárlói elé, azok nagy megelégedésére. A Ventil tevékenysége a sok-sok év alatt felhalmozódott tapasztalattal mindinkább kiszélesedett, hogy elmélyült szakmai tapasztalata és igencsak bő kínálata egy kézből tudjon kiváló áron megoldást nyújtani minden érdeklődő számára.

Miért jó a Ventil?

Számos oka van annak, ha egy cég szolgáltatásait szeretik. Ez a Ventil esetén is természetesen többtényezős dolog. A Ventil receptje erre nem bonyolult, sőt! A hozzávalók közismert erények a szolgáltatói és kereskedelmi szektorban. Nagyvonalakban a Ventil esetében is a következők: nagy adag szakértelem, nemcsak a kínálat nyújtotta előnyök és alkalmazhatóságuk tekintetében, hanem a Ventil mély épületgépészeti rálátását illetően is. Naponta felmerülő kérdésekre adnak megfelelő válaszokat mind a szolgáltatásaikkal, mind pedig a termékeikkel. Pl könnyen megtalálhatjuk a szűrők segítségével a nekünk leginkább megfelelő kondenzációs gázkazán készüléket: http://www.ventil-team.hu/kondenzacios-gazkazan A recept további fontos összetevője a Ventil által forgalmazott márkák minősége és megbízhatósága. Tisztában vannak a piaci kínálat lehetőségeivel, így bőven elegendő márkanév terméke van ahhoz, hogy a legkülönfélébb vásárlói igényeket is ki tudja elégíteni. A Ventil csak az általa kínált gázkazánok esetében a legnagyobb külföldi gyártók neveitől kezdve (pl.: Vaillant, … ) a nemzetközi viszonylatban kevésbé ismert, viszont annál jobb ár-érték arányú berendezéseket készítő hazai gyártók márkáinak neveivel is büszkélkedhet (pl.: FÉG, … ). A haza termékek -bizonyos tekintetben- nyilván olcsóbbak külföldi versenytársaiknál. Viszont rendkívül kedvező körülményt biztosít vásárlóik számára a gyártó belföldön való folyamatos elérhetősége, amit az általa piacra dobott termékekre vonatkozó garanciája, javítása és probléma esetén az alkatrész-elérhetősége jelent. A Ventil él a régió szereplőinek közelsége és kedvező árazása nyújtotta lehetőségekkel, melyeket kiválóan közvetít is vásárlói és partnerei felé. A Ventil ilyen téren elért szakértelmét fémjelzi és bizonyítja, hogy megrendelői között éppúgy megtalálhatóak a nagyvállalatok, mint a kis- és közepes vállalkozások, valamint a magánszemélyek is. Egy cég – és így a Ventil – által nyújtott értékek elismertségét mi sem bizonyítja jobban, mint széles és számos megrendelői, illetve vásárlói köre.

A Ventil és a komplexitás

Gyakori példa a Ventil táján is: egy vevő le akarja cserélni előző héten beüzemelt kazánját, akkor azért megkérdezik tőle, hogy mi vele a problémája. A gondja az volt, hogy az egyik szobai kisebb radiátor nem melegít és ezt ő a kazán hibájának véli. Kiderül, hogy a kazánnal semmi gond nincsen, az a radiátor már korábban sem melegedett fel szinte egyáltalán, így nem biztos, hogy a központtal van a gond. A Ventil szakembere a radiátor átvizsgálását javasolja. Mind a Ventil részéről elhangzik a radiátor szakszerű bekötése, a megfelelő radiátor szelep kiválasztása: http://www.ventil-team.hu/radiatorszelep/11931.1.chtml majd a radiátor próbaüzeme is szóba kerül. Radiátor próbaüzeme??? Kiderül, hogy a vevő számára ismeretlen egy radiátor ilyesfajta terhelése. A Ventil mindennapok során szerezett tapasztalatai alapján elmondható, hogy sok olyan szituáció van, amikor nem kell kidobni dolgokat (pl.: radiátor) A Ventil az ésszerű megoldások híve.

 

 

Oszd meg, ha tetszik 🙂 Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn